Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Apr. 2022

Novo v MC Šmartno ob Paki: dnevni center za mlade

Sproščujoč prostor za druženje, priložnost za pobeg od ponorelega sveta, skrito mesto za klepet in še kaj. Vse to bo dnevni center za mlade.

V Mladinskem centru Šmartno ob Pak so še aktivneje stopili naproti mladim, ki bi radi svoj prosti čas preživeli v družbi sovrstnikov, ob pogovoru, igranju družabnih iger, odkrivanju svojih talentov in hobijev … Vsak drugi torek jim bo v MC-ju na voljo prostor za druženje, pogovor, neformalno učenje, umetniško izražanje ter športno-rekreativni pripomočki in družabne igre, ves čas pa bo prisotna tudi mladinska delavka.

Dnevni center bo zaenkrat »odprt« vsak drugi torek (naslednjič bo to 19. aprila) od 16. do 19. ure, glede na želje in potrebe pa se lahko termini v prihodnje prilagodijo. Lepo vabljeni vsi mladi med 15. in 29. letom.

Vir: MC Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

95723

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino