Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Aug. 2022

Ob kavi

20.8.2022 bo v atriju Škuca, na Starem trgu 21, potekal dogodek Duševno? Pomembno!, na katerem bodo potekale ustvarjalne delavnice in informiranje o duševnem zdravju.

Iskali bomo zdrave načine spoprijemanja s težavami v duševnem zdravju, odpirali prostor za iskren pogovor o tovrstnih težavah, se informirali o pomembnosti dobrega duševnega počutja ter se spoznali z organizacijami, ki tovrstno pomoč mladim nudijo. Na dogodku se bodo v obliki pogovorov ob kavi predstavili_le mladinski_ke delavci_ke ter svetovalci_ke. Predstavili_le bodo svoje delovanje v organizacijah ter odgovarjali na vprašanja iz področja duševnega zdravja. Poleg informiranja se bo odvijala tudi ustvarjalna delavnica linoreza, ki jo bo vodila Tamara Mihalič, na voljo bi pa tudi kotiček s kavo in prigrizki.

Dogodek bo potekal med 11.00 in 12.30.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Dogodek je podprt s strani Mestne občine Ljubljana in Evropske agencije za informiranje mladih (ERYICA).

Vir: Mreža L'MIT

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

24607

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino