Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Aug. 2022

Obremenjujoče izkušnje iz otroštva

V Mladinskem centru Zagorje ob Savi vas v sredo, 31.8.2022, ob 10 uri, vabijo na predstavitev evropskega projekta MARTE, kjer so se parterji dotaknili, vsaj iz rezultatov, podcenjene teme: Obremenjujoče izkušnje iz otroštva.

Predstavitev bo zajemala kako prepoznati znake, da oseba doživlja stisko, kaj so obremnjujoče izkušnje, kako ravnati ob prepoznaju le teh in nacionalni ter evropski regulativni okviri za zaščito otrokovih pravic.

Predstavitev je zanimiva za vse, ki delajo ali so v stiku z mladostniki, saj se trenutno soočamo z velikimi osebnimi stiskami, predvsem otrok in mladostnikov.

Več o projektu in predstavitvi lahko izveš tu.

Vir: MC Zagorje ob Savi

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

59321

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino