Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Sep. 2018

Oceni delodajalca

Sindikat Mladi plus, sindikat študentov, dijakov in mladih brezposelnih je v okviru projekta Kažipot do dostojnega dela razvil orodje, s katerim boste mladi lahko ocenjevali svoje delovne izkušnje.

Mladi se na trgu dela velikokrat srečujete z mnogimi ovirami, tako pri vstopu na trga dela, kot tudi pri samem delu. S tem namenom se je sindikat Mladi plus priključili mednarodni kampanji Transparency at Work, v okviru katere je nastala spletna platforma, s pomočjo katere lahko mladi ocenijo svojo delovno izkušnjo in s tem tudi samega delodajalca.

Z vprašalnikom, ki je dostopen na omenjeni spletni platformi, želijo na Sindikatu Mladi plus mladim pomagati pri iskanju transparentnih in verodostojnih informacij o različnih delodajalcih. Z njim bodo v naslednjih mesecih mlade po Sloveniji spodbujali k izpolnjevanju, ocenjevanju svoje delovne izkušnje in soustvarjanju verodostojne baze delodajalcev.

Pomagajte nam do sprememb! Vzemi si nekaj minut časa in reši vprašalnik. Cilj je zgraditi verodostojno bazo delodajalcev in mladim omogočiti dostojno delo v vseh panogah, in sicer tako na nacionalni kot mednarodni ravni.

Vprašalnik je dostopen tukaj.

Vir: Sindikat Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

76178

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino