Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Feb. 2021

Od mladinskih do medkulturnih centrov

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto predstavnike mladinskih organizacij, mladinskih centrov, mladinske delavce in vse, ki delajo z mladimi, v torek, 9. februarja, od 10. ure do 11.30 vabi na spletno srečanje oz. webinar 'Tehnike medkulturne animacije v mladinskih centrih'.

S projektom FYCIC – 'Od mladinskih centrov do medkulturnih centrov' so se namreč lotili izziva medkulturne sedanjosti in predvsem prihodnosti Evrope skozi oči mladih. Skupaj s partnerji iz Italije, Portugalske in Španije so oblikovali priročnik, ki med drugim zajema dobre prakse evropskih mladinskih centrov. Tako priročnik kot koristne prakse ostalih Erasmus+ projektov na temo mladih in medkulturnosti bodo predstavili na omenjenem torkovem (brezplačnem) webinarju.

Obvezne prijave sprejemajo do nedelje, 7. februarja na tej povezavi. 

Povezava za torkovo zoom srečanje: https://us02web.zoom.us/j/81640988818. 

Vir: Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

24353

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino