Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Jan. 2019

Od solate do asfalta - ko boste risali mavrične nitke ter štrikali pisane puloverje

V Mladinski postaji Moste so krenili v novo leto 2019 z novo programsko shemo. 

Odločili so se za ohranitev koncepta tematskih mesecev, ki smo jih vpeljali v letu 2018. Dodali pa so nov, ponavljajoči se dogodek, ki bo v letu 2019 slišal na ime »Od solate, do asfalta«. Gre za »svašta, kar mi pade v glavo mesec«, ki se ne bo držal rdeče niti, ampak bo risal mavrične nitke ter štrikal pisane puloverje.

In kaj so počeli do danes?

Januarja so z Društvom Igrolog igrali namizne igre, z mentorjem Ryuzotom v Urbani delavnici  popravljali pohištvo, konec meseca pa nas zopet obiščejo taborniki iz rodu Črnega Mrava skupaj z mentorjem Marinotom, s katerim boste lahko spustili svojo kreativnost na polje in oblikovali svoje lesene žličke na dogodku Žličkarija.

Prijavite se lahko preko FB-ja Mladinske postaje Moste, saj so mesta na Žličkariji omejena.

Če imaš kakšno vprašanje, jim jahko pišeš na info@postajamoste.si

Vabljen_a v Moste!  

Vir: SEZAM - Mladinska postaja moste

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

52569

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino