Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Aug. 2021

Odpravi se na 5. Samorogov Roadtrip

Maribor skozi rožnata očala ponovno vabi na druženje – tokrat na že peti Samorogov roadtrip! Tudi letos bodo raziskovali skupnosti LGBTQIA+. Odprti so za vse teme, ki te zanimajo v povezavi z LGBTQIA+ tematiko. Samorogov roadtrip je priložnost, da v skupini mladih raziščeš odgovore na vprašanja, ki se ti porajajo. Poudarek bo na izmenjavi osebnih vprašanj, mnenj in izkušenj.

Tokrat se bodo udeleženci družili med 27. in 29. avgustom, v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor.  Druženje bo potekalo tri dni, v celoti bo poskrbljeno za hrano, prigrizke, nočitev in vse potrebne materiale. Delavnico bodo vodili Tanja Veber, Nina Vareško in Matej Behin. 

Druženje je namenjeno mladim med 16. in 29. letom, ki se jih LGBTQIA+ tematika osebno dotika. Prijava na delavnico je možna tukaj.

Cilj druženja je ustvariti varno in sprejemajoče okolje, zato velja ničelna toleranca do kakršnekoli oblike nasilja ali sovražnega govora. Število mest je zaradi zagotavljanja varnega prostora in kvalitete dela omejeno; prijave bodo sprejemali do zapolnitve mest.

Podrobnejši program druženja bodo udeleženci prejeli po potrditvi udeležbe. Program bo potekal v slovenskem jeziku.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Facebook stran Maribor skozi rožnata očala, na Instagram profil @maribor_pride ali na elektronski naslov maribor-pride@mkc.si.

Vljudno vabljeni!

Vir: MKC Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88919

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino