Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Apr. 2022

Odprti poziv 5.0

Ekipa Kolektivno telo v začasno (so)uporabo dajejo lesene plošče večjih dimenzij, debeline 19 mm. Pozivajo lokalne skupnosti, prostovoljna društva, festivale, civilno-družbene iniciative, mladinske organizacije, posameznike, itd. k souporabi lesenih plošč.

Gre za večkratno uporabo istega materiala, ki ga različne skupine uporabijo v različne namene. Vi imate projekt, dogodek, festival, za katerega potrebujete določeno infrastrukturo, mi imamo material, ki si ga lahko izposodite in uporabite. Ko je vaš projekt končan, material vrnete in ta isti les bo čakal na nov dogodek, kjer bo ponovno uporabljen. Vsak uporabnik naj bi lesene plošče uporabljal z zavedanjem, da bo za njim material uporabljal še nekdo drug.
Vabijo vse, ki bi želeli (so)uporabljati material v obdobju od aprila 2022 do decembra 2022. Uporaba je brezplačna!
Material na voljo:
trenutno kosovnico vam posredujejo oz. je objavljena na naši spletni strani: wwwkolektivnotelo.eu
Obdobje souporabe:
april 2022 - december 2022
Kako se prijaviti:
Vsi zainteresirani pišite na elektronski naslov:
jgirandon@gmail.com
Rok za oddajo prijave:
kadarkoli do decemra 2022
Vir: Ekipa Kolektivno telo

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

99059

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino