Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Feb. 2019

Odprtih je 17 pozicij za EU Aid Volunteers

Zavod Volunariat v sodelovanju z organizacijo France Volontaires objavlja 17 prostovoljskih pozicij v okviru projekta AVENIR, sofinanciranega s strani programa EU Aid Volunteers. Najdeš jih na spletni strani Evropske komisije. Tokrat lahko kandidiraš za pozicijo izkušenega ali manj izkušenega prostovoljca. 

Prostovoljci bodo delovali na področju preventive v slučajih krize in različnih tveganj v petih afriških državah (Burkini Faso, Gvineji, Maliju, Senegalu in Togu). Zdravje, čista voda, higiena, dostop do hrane in erozija prsti so področja, na katerih bodo prostovoljci iz EU sodelovali z lokalnimi prostovoljci.

Prijavi se po navodilih na spletni strani Evropske komisije. Potrebno je, da so prostovoljci izkušeni in jih zanimajo projektni menedžment, tematike globalnega učenja, mednarodni odnosi in sorodno. Obvezno je znati francoski jezik. Rok za prijavo na razpisana mesta je 15. marec 2019, končni rezultati izbora bodo znani do 15. maja 2019.

Za dodatna vprašanja se lahko obrneš na globalno@zavod-voluntariat.si.

Vir in foto: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

56966

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino