Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Aug. 2021

Odprtje plezalne stene in na novo urejenega območja pod grajsko veduto

Celjski mladinski center in Planinsko društvo Celje – matica bosta v sodelovanju z Mestno občino Celje v sredo, 25. avgusta, ob 11. uri pri Plezalni steni pod Starim gradom Celje otvorila plezalno steno in na novo urejeno območje pod grajsko veduto. Ob slavnostnem odprtju bodo predstavili projekt »Plezaj kot grof«, ki je potekal v sklopu programa Evropske solidarnostne enote, in celoten potek urejanja plezalne stene.

Odprli bodo novo urejeno območje pod plezalno steno, ki ga je uredila Mestna občina Celje, v sklopu projekta pa so postavili tudi pokrito leseno klop, na kateri si obiskovalci lahko spočijejo, in uredili podest, ki je izhodiščna točka za plezalce in ponuja lep razgled na mesto, Savinjo in okoliške hribe.

Vsem plezalnim navdušencem bodo na otvoritvi omogočili plezanje z vodnikom po povsem novi plezalni steni pod Starim gradom Celje.

Vabijo, da se jim pridružite na otvoritvi in tudi vi pričnete plezati kot grof.

Vir: MCC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65705

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino