Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Oct. 2021

Oktobrski program Centra mladih Koper

Po uspešnem zaključku poletja, začetku šolskega leta in praznovanju 6. rojstnega dne se dogodki in aktivnosti v Centru mladih Koper nadaljujejo tudi oktobra.

S prvim oktobrom so zaključili natečaj mladih glasbenih skupin »CMK Studio Live Vol.2«, v soboto, 2. 10. ob 17.00, pa je v novem Skate parku Koper potekal »Sunny skate & BMX session«.

V torek, 5. oktobra, ob 19. uri bo v prostorih Centra mladih Koper delavnica irskih plesov, 7. oktobra bo v okviru Tedna otroka okrogla miza, ki jo skupaj s CMK-jem pripravlja Društvo prijateljev mladine Koper, prihodnjo soboto, 9. oktobra, ob 10. uri, ps se bodo mladi odpravili na pohod na Lačno, ki spada med najbolj priljubljene rekreacijske pohodniške poti v zaledju Kopra. 

14. oktober je rezerviran za kreativne duše. V dvorani CMK-ja bo s pričetkom ob 19. uri ANTISTRESS jam session, ki ne bo ponujal klasičnih, električnih inštrumentov. Namesto kitar in bobnov bodo na voljo samo tolkalski rekviziti, ki bodo udeležence prisilili k uporabi domišljije s hrupnimi zvoki in lastnega glasu.

V petek, 15. oktobra, bosta v dvorani Centra mladih Koper zazvenela funk in neo-soul. Ob 21. uri bosta z odra prijetne frekvence pošiljali zasedbi »Peška« in »Corti collective«.
Po dolgem času bo v predavalnici CMK-ja potekala tudi Izmenjevalnica knjig. Ta bo potekala v ponedeljek, 18. oktobra, od 10.00 do 16.30.
V torek, 19. oktobra, pa se vračajo potopisi. Tokratno predavanje bo nosilo naslov »Potovanje v Italiji v času korone«.

Vrača se tudi jesenska edicija programa za gibanje in druženje – »Migetalkanje«. V soboto, 23. oktobra, ob 10. uri, bodo kolesarji krenili iz Kopra, pa vse do izolske punte, kjer bo rekreativni program v obliki badmintona in frizbija.
Od 26. do 30. oktobra pa se bo pod taktriko Tineta Decortija izvajal tečaj grafitiranja, medtem ko bodo v sredo, 27. oktobra ob 20. uri, na programu Karaoke.

Vračajo se tudi tradicionalni večeri poezije oziroma »Obalne rime«. 28. oktobra ob 20. uri se bodo odvile že devetinštiridesetič.
Zasedbi Sick Breed in Parnepar bosta 29. oktobra poskrbeli, da ta dan ne bo preveč mehak. S pričetkom ob 21. uri bosta namreč z odra CMK dvorane renčala grunge in punk, mesec pa se bo zaključil z metalom. V soboto, 30. oktobra bo »Halloween razpaljotka«, kjer bodo težke kovine brusili člani zasedb Decline the fall, Guattari in zasedba, ki za zdaj nosi masko.

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

46394

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino