Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Mar. 2020

Otvoritev fotografske razstave "Razsvetljeni"

V mladinskem dnevnem centru Blok mladi v njihovem galerijskem hodniku vsako leto pripravijo fotografsko razstavo. In tako je tudi letos. V petek, 25.2. 2020 je namreč otvoritev doživela nova razstava z naslovom RAZSVETLJENI. Gre za slike portretov udeležencev, ki so jih v mesecu januarju ustvarjali na dvodnevni multimedijski delavnici pod vodstvom tamkajšnjih mentorjev.

Niso pa to klasični portreti, saj so jih popestrili s posebno in zanimivo tehniko "risanja s svetlobo". Fotografiranju je sledila obdelava slik na računalnikih ter dodajanje izbranih ter pomenljivih citatov, ki so še v drugem pomenu besede "razsvetlili" idejo v ozadju fotografije. Poskrbeli so tudi za sladko pogostitev, saj so dan poprej pripravili slastno pecivo, s katerim so postregli številne goste različnih generacij, med katerimi ni manjkalo staršev, predstavnikov občine, lokalnih šol ter sorodnih organizacij.

Razstavo si bo možno ogledati vse do konca šolskega leta, zato vabljeni na ogled, preko katerega vas bodo popeljali udeleženci sami.

Vir in foto: Mladinski dnevni center Blok

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

34338

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino