Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Sep. 2018

Otvoritveni dogodek Evropske solidarnostne enote

Nacionalna agencija Movit je v četrtek, 6. septembra 2018, v Hiši Evropske unije, organizirala otvoritveni dogodek programa Evropska solidarnostna enota ter predstavitev in delavnice programa Erasmus+: Mladi v akciji.

Novi program poudarja koncept »solidarnosti«, ki kot temeljna vrednota Evropske unije povezuje vse mlade državljane Evrope in pomaga graditi našo skupno Evropsko zgodbo. Cilj programa je krepiti vlogo mladih in jim z različnimi aktivnostmi prostovoljstva omogočiti, da postanejo aktivni državljani.

Preveri, kaj vse ti ponuja nov program Evropske solidarnostne enote.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44817

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino