Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Sep. 2021

Park Istra išče slovenskega prostovoljca za ESC projekt

Park Istra vabi 1 prostovoljca iz Slovenije, starega od 18-30 let, za prostovoljsko delo na projektu Solidarna Primorska, za obdobje 2 mesecev preko programa Evropska solidarnostna enota. V projekt se lahko vključijo mladi, ki bi si želeli pomagati Slovenski Istri in skozi delo pridobiti nove delovne izkušnje, izpopolniti svojo angleščino in delovati v timu prostovoljcev iz vsega sveta.
Prostovoljsko dela bo trajalo od 20.9.2021 do 17.11.2021. Projekt prostovoljcu pokrije vse stroške (bivanje, hrana, mesečna žepnina). 

Vsi zainteresirani se lahko obrnejo na volunteers@parkistra.com.

Več o projektu najdete na njihovi spletni strani

Vir: Park Istra

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

84493

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino