Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Jul. 2020

Pestro in aktivno poletje v MC Krško

V Mladinskem centru Krško (MC Krško) so uspešno zaključili počitniške aktivnosti, ki so jih skupaj z mladimi prostovoljci, izvedeli za osnovnošolce. Program je bil obarvan s številnimi aktivnostmi v dopoldanskem in popoldanskem času, ki so popestrile in zabavno zapolnile čas počitnic za mlade.

Dnevi so potekali nadvse pestro in aktivno. Mladi udeleženci so uvodoma pričeli s teniško delavnico, ki sta jo vodila priznana slovenska teniška igralca Matic Sotler in Benjamin Beliš. Na delavnici so se lahko naučili teniških prvin, ki so osnove za igranje. V tednu aktivnosti so obiskali tudi živalski park Na jasi, kjer so si ogledali raznovrstne živali z vseh koncev sveta. Ena izmed aktivnosti je potekala v Mestnem muzeju Krško, kjer so člani Radiokluba otrokom in mladim prostovoljcem predstavili razstavo Radioamaterstvo: 60 let Radiokluba Krško preko ustvarjalnih delavnic. Tako so lahko spoznali radioamaterske naprave in pripomočke, ki pa so jih udeleženci lahko preizkusili sami. Na počitnicah v MC Krško pa ni manjkalo niti potovanje z vlakom in sicer do gradu Rajhenburg, na ogled razstave Trapistov v Rajhenburgu.

Vesele počitniške aktivnosti so zaključili s plesno delavnico in otroško predstavo gledališča KU-KUC Pika in Cene v pravljici, ki je do ušes nasmejala prav vse.

Vir: Mladinski center Krško

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

50253

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino