Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 May 2021

Pestro počitniško dogajanje v Mladinskem centru Dravinjske doline

V Mladinskem centru Dravinjske doline so ponovno poskrbeli za pestro počitniško dogajanje. Za osnovnošolsko mladino so organizirali brezplačno Spomladansko šolo kreativnosti. Od srede do petka se je zvrstilo veliko zanimivih aktivnosti.

V sklopu ustvarjalnega dneva so spoznali zgodovino origamija ter se v tej japonski umetnosti prepogibanja papirja preizkusili tudi sami. Izdelali so papirnate zmaje ter preverili, kako dobro letijo. V četrtek so se prelevili v pustolovce in pustolovke ter se podali na lov za zakladom. Zadnji dan pa so izdelali lutke in pripravili kratko lutkovno predstavo. Spomladanska šola kreativnosti je bila izvedena v sklopu projekta Socio – večgeneracijski center, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Aktivnosti v sklopu projekta sofinancirata tudi Občina Slovenske Konjice in Občina Zreče.

Vir: Mladinski centerDravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83278

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino