Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Nov. 2019

Pišeš življenjepis? Ne delaj teh napak!

Udeleženci študijskega krožka, ki je deloval na Socialni akademiji, so na podlagi lastnih izkušenj in raziskave obstoječih virov izdelali publikacijo, ki ti lahko pomaga, da sestaviš življenjepis, ki ti bo omogočil, da službo dobiš prav ti! 

Ker se je vedno bolje učiti na napakah drugih, kot na lastnih, si preberi napake, na katere opozarjajo zaposlovalci. Pred prijavo dobro razmisli in razišči, če je delovno mesto res zate! Pri pripravi življenjepisa imej v mislih, da mu bo kadrovnik_ca verjetno namenil_la le 3 do 7 sekund ter da je najpomembnejša prva stran, in sicer zgornja tretjina, zato tja zapiši najpomembnejše podatke. Te zanima več? Preberi si prispevek.

Vir in foto: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

48317

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino