Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Oct. 2021

PLES – NOČ ČAROVNIC V DVORCU RAKIČAN 2021PLES – NOČ ČAROVNIC V DVORCU RAKIČAN 2021

Ples – noč čarovnic letos zagotovo bo. In to že osmič, v petek 29. in soboto 30. oktobra v dvorcu Rakičan.

Letos velja izpostaviti program za otroke – ta bo do zdaj verjetno najbolj zanimiv, spektakularen in tudi nekoliko strašen. Oba dneva se prireditev prične ob 16. uri, vstop na prizorišče bo možen od 15. ure naprej.

Vsi letošnji glasbeni gosti so iz Slovenije in predstavljajo sam vrh slovenske glasbene scene, prav ta atraktivna imena razprodajajo dvorane širom Slovenije. Mednje sodijo: LUKA BASI, POLKAHOLIKI, JOKER OUT, SIDDHARTA, MI2, ALO!STARI ter navsezadnje tudi dve odlični prekmurski skupini: BLUE PLANET in TRIFRTALENADESEJT. Letošnje koncertno prizorišče je izključno notranje dvorišče dvorca Rakičan, v šotoru pa bodo glasbo vrteli DJ-i: DJ Harry, DJ Rosana Rabuza in DJ LexyDee.

Animacija za otroke in odrasle bo vključevala: poslikavo obrazov, čarovniške predstave, spektakularen ognjeni šov, sojenje čarovnici, čarovniški poligon, ustvarjalnice, cirkuški kotiček, mečevanje, srednjeveške predstave, lokostrelstvo in še mnogo, mnogo več. Animatorji prihajajajo iz več držav, Slovenije, Litve, Grčije, Španije, Hrvaške ... Z vstopom na prireditveni prostor je zajeta celotna animacija, doplačil ni. Vstopnica za otroke in odrasle omogoča med 16. in 21. uro ponovni vstop na prizorišče, kar pomeni, da v tem času lahko obiskovalci ob predložitvi vstopnice prizorišče zapustijo in se ponovno vrnejo na prizorišče do 21. ure (pri vhodu/izhodu bodo obiskovalci dobili posebne zapestnice). Od 21. ure naprej ponoven vstop z isto vstopnico ni možen. 

Nekatere vstopnice so že razprodane, tako več ni možno kupiti:

  • 2-dnevne Early Bird čarobne vstopnice in
  • vstopnice za soboto 30. 10. predprodaja Galerija (VIP).

Nekaj vstopnic za soboto 30. 10. za Galerijo (VIP) bo možno kupiti še na dan prireditve. 2-dnevne čarobne vstopnice v predprodaji so dobavljive po nekoliko višji ceni. Vse ostale vstopnice so še normalno v prodaji. Predprodaja vstopnic poteka do četrtka 28. oktobra do 20. ure. Zatem bo možno kupiti vstopnice samo v redni prodaji in to preko spleta, v kavarni dvorca Rakičan in pred vhodom na prizorišče 29. 10. od 15. ure naprej.

Prireditev se bo izvajala ob doslednem upoštevanju pogojev PCT. Ob vhodu na prizorišče bo organizirano samoplačniško testiranje na SARS-CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi (HAGT), ki ga bosta izvajali kar dve zdravstveni ekipi. Prireditev bo izvedena ob upoštevanju vseh veljavnih navodil in priporočil NIJZ za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2.

Prodaja vstopnic: preko spleta na www.ris-dr.si, v Kavarni dvorca Rakičan, TIC Murska Sobota. Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 02 535 18 96 ali na elektronskem naslovu info@ris-dr.si.

Vir: Dvorec rakičan

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

65660

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino