Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Feb. 2021

Plezalno društvo Celje – Matica in Celjski mladinski center pripravlja prenovo plezalne stene

Plezalno društvo Celje – Matica in Celjski mladinski center sta bila v letu 2020 uspešna pri prijavi projekta »Plezaj kot grof«, katerega ključni cilj je obnova dotrajane naravne plezalne stene pod Celjskim gradom v sklopu programa Evropske solidarnostne enote.

Projekt »Plezaj kot grof« je nastal kot mladinska pobuda mladih plezalcev, ki so v lokalnem okolju zaznali problematiko neuporabe dotrajane plezalne stene pod Celjskim gradom. Projekt, ki se bo izvajal med decembrom 2020 ter novembrom 2021 zasleduje ključni cilj in sicer ureditev plezalne stene, da bo le-ta varna in primerna za uporabo. Projekt hkrati predvideva še nekatere druge podporne aktivnosti, kot so delavnica plezanja, izdelava informacijske brošure o varni uporabi plezalne stene ter slavnostna otvoritev plezalne stene.

S projektom želita Plezalno društvo Celje – Matica in Celjski mladinski center mladim in ostalim v lokalni skupnosti dodatno približati plezanje kot šport ter kot obliko aktivnega preživljanja prostega časa.

Projekt je financiran v okviru programa Evropska solidarnostna enota.

Vir: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

24788

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino