Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Jan. 2019

Po podjetniška znanja v Brežice

V Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice že deveto leto zapored prirejajo Dneve podjetniških priložnosti.

Sredini popoldnevi bodo skozi cel mesec februar rezervirani za nova znanja in izkušnje, ki  jih bodo podajali priznani strokovnjaki iz različnih področij.  Po vsakem srečanju vabijo, da v družbi lokalnih ponudnikov in njihovih dobrot, nadaljujete z neformalnim mreženjem ter povezovanjem.

6.2.2019 bo otvoritveno predavanje na temo  ZELENI PRISTOP POSLOVANJA ter odgovorno ravnanje z okoljem in upravljanjem z energijo. Predavali bodo:

  • Tina Hedi Zakonjšek, akreditirana zunanja izvajalka Slovenske turistične organizacije za Zeleno shemo slovenskega turizma, ki bo pojasnila, kaj je trajnostni turizem ter kako lahko turistični deležniki iz Posavja postanejo del projekta ZSST.;
  • Krištof Žnideršič, Miha Pšeničnik ter Marko Ferenčak iz Komunale Brežice d.o.o. nas bodo podučili, kako ravnati z vodo ter na kakšen način zmanjšati odpadke z namenom zelenega poslovanja.;
  • Maja Šetinc ter Matej Plešej iz Maia media nas bosta seznanila z uporabo Instagrama, Tripadvisorja ter drugih socialnih medijev v poslovne namene.;
  • Sašo Panić iz Etrenda bo predstavil oblikovanje skupnih turističnih paketov in digitalizacijo poslovanja.

13.2.2019 bodo nadaljevali s predavnajem z naslovom KAKO DVIGNITI KREATIVNI (ustvarjali) IQ V PODJETJU? s predavateljem, podjetnikom, komunikologom, piscem in umetnikom, dr. Andrejem Pompe iz Agencije poti, ki bo udeležencem obelodanil, kako s kreativnostjo povečati prodajo, prepričati in navduševati, kako dosegati poslovni uspeh, polepšati vsakršno obliko življenja.

20.2.2019 bodo še vedno sledili trendu povečanja prodaje, na temo KAKO MARKETING VPLIVA NA POSLOVANJE z izkušeno strokovnjakinjo na področju marketinga in prodaje, mag. Mojco Avšič.  Avšičeva bo povedala, kaj  marketing prazaprav je, kako ta soustvarja celotni prodajni proces, kakšne so novosti in smernice.

27.2.2019 vam bodo na predavanju z naslovom ALI SE MI SPLAČA BITI NORMIRANEC, skupaj z Območno obrtno zbornico Brežice podali informacije o normirancih, kdo lahko to postane, kakšna je obdavčitev, itd. O vedno aktualni temi nas bo poučila davčna svetovalka ter dolgoletna vodja finančno računovodske službe, Jana Galič.

Vsa predavanja bodo potekala od 17.00 do 19.00 ure v Mestni hiši Brežice,

Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice

Predavanja so brezplačna, vendar je potrebna predhodna prijava. Prijavni obrazec in podroben opis predavanj se nahaja na spletni strani www.pcbrezice.si, lahko pa svoje kontaktne podatke sporočite na mail info@pcbrezice.si.

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest v predavalnici. Po predavanjih sledi druženje ob pokušini lokalnih dobrot iz Mestne hiše Brežice.

Vabljeni!

Vir in foto: ZPTM Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

22538

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino