Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Apr. 2022

Pobegni pred kršitvami na trgu dela

Na Sindikatu Mladi plus, sindikatu študentov, dijakov, mladih brezposelnih ter mladih prekarnih delavk in delavcev, v sklopu svojega novega projekta Pobegni pred kršitvami na trgu dela zbirajo izkušnje mladih, ki jim je delodajalec ali naročnik kršil njihove delavske in/ali socialne pravice.

Takole pravijo: »Če si bila oziroma bil žrtev kršitev na trgu dela tudi ti, te vabimo, da izpolniš anketo, ki ti bo vzela manj kot 5 minut časa. Septembra bomo na podlagi njenih rezultatov pripravili posebno sobo pobega (t. i. escape room). Pri idejni zasnovi in postavitvi lahko sodeluješ tudi ti. Prav tako te vabimo, da se pridružiš naši fokusni skupini, kjer bomo na podlagi izkušenj mladih identificirali ter opredelili najpogostejše kršitve delavskih in socialnih pravic. Prijaviš se lahko na koncu ankete.« Anketa o kršitvah na trgu dela je dostopna na tej povezavi, projekt je sofinanciran v okviru programa Erasmus+.

Vir: Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

79606

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino