Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Aug. 2021

Počitniški teden za najstnike

Mladinski center Šentjur je ponovno s pomočjo mladih prostovoljcev (mladinskih promotorjev) organiziral počitniške aktivnosti, ki so bile tokrat namenjene najstnikom. 

Mladim, starim od 13 do vključno 16 let, so med 16. in 20. avgustom poletne počitnice popestrili z druženjem, igranjem različnih družabnih iger in ustvarjanjem na delavnicah. Igrali so poseben nogomet »Nogomet3«, pri katerem igralci sami pred začetkom igre postavijo pravila, poleg zadetkov pa se točkujeta tudi fairplay in vključenost vseh članov ekipe.

Prav tako so spoznali tradicionalno korejsko igro Jut, ki se igra že več kot dva tisoč let.

Kot pravi pohodniki so šli še na bližnji hrib Resevno, kjer so po izbranih točkah reševali različne naloge in izzive in se podali v iskanje skritega zaklada. Zadnji dan so obiskali tudi adrenalinski park in se sankali na poletnem sankališču na Celjski koči.

Vir: MC Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

90271

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino