Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Aug. 2022

Počitniški živžav 2022 v MC Šmartno ob Paki

Počitnice se bližajo h koncu in da bo zaključek za šolarje kar se da prijeten, v MC Šmartno ob Paki pripravljajo pester počitniški živžav.

Ta bo potekal od ponedeljka, 22. avgusta, do srede, 31. avgusta. Prvi teden (od 22. do 26. avgusta, od 10. do 12. ure) bosta za animacijo in program skrbeli predvsem sodelavki iz MC-ja. Pripravljata namreč ustvarjalne delavnice, ki bodo vključevale izdelavo raznih poletno obarvanih spominkov in slikanje na keramične ploščice, ki jih je prijazno darovalo podjetje Gorenje Keramika, manjkalo ne bo niti športnih aktivnosti, družabnih iger in raznih drugih tematskih aktivnosti. V petek, 26. avgusta, bo za ljubitelje programiranja potekala tudi delavnica LEGO robotike v izvedbi Malih ustvarjalcev.

V ponedeljek, 29. avgusta, bo od 10. do 12. ure potekala posebna umetniška delavnica z naravnimi materiali, naslednji dan pa bo sledil pravi športni dan v sodelovanju z mladim lokalnim športnim trenerjem Nejcem Zabukovnikom. Za piko na i bo v sredo, 31. avgusta – torej na zadnji počitniški dan potekal lov na zaklad s sladkim in osvežilnim presenečenjem na koncu.

Udeležba na počitniškem živžavu je brezplačna (razen na delavnici LEGO robotike). Za dodatne informacije jih kontaktirajte na številko 064 167 940 ali po e-pošti na naslov pisarna@mcsop.si

Vir: MC Šmartno ob Paki

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

15972

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino