Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Feb. 2021

Podcast: “Ni nam vseen”

Info center ŠKUC obvešča, da je v okviru Evropske solidarnostne enote (Solidarnostni projekti), pričel izhajati mesečni podcast z naslovom “Ni nam vseen”. Podcast ustvarja skupina mladih, ki želi spregovoriti o temah, ki zadevajo mlade. S podcasti želijo doseči večjo informiranost o različnih družbenih tematikah, ki so povezane z mladimi.

Podcast bo tako dajal glas mladim, njihovim zgodbam in mnenjem. Skupaj bomo spoznavali s čim se srečujejo mladi ter kako izgleda svet skozi njihove oči in ušesa.

Prvi podcast je bil namenjen temi solidarnosti, mladi so pogovarjali kaj solidarnost pomeni njim, kako jo prakticirajo sami ter o tem ali se je na mlade pozabilo med covid-19 in kaj bi najbolj potrebovali v tem času.

Podcast je na voljo na različnih podcast platformah (Google podcasts, Pocket casts, Apple podcasts, Spotifiy), poslušate pa ga lahko tudi tukaj.

Vir: Info center ŠKUC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

13551

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino