Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Oct. 2021

Podcast “Ni nam vseen”

Info center ŠKUC obvešča, da je v okviru Evropske solidarnostne enote (Solidarnostni projekti), v preteklih  mesecih izhajal mesečni podcast z naslovom “Ni nam vseen”.

Podcast “Ni nam vseen” je podcast, ki ga pripravljajo mladi za mlade in s katerim želijo doseči večjo informiranost o različnih družbenih tematikah, ki so povezane z mladimi.

V zadnjem podcastu so govorili o duševnem zdravju mladih med korono.

Trenutna epidemija koronavirusa prinaša velike spremembe v naše vsakdanje življenje. Poleg nenehnega spremljanja novic in sledenja zadnjim spremembam raznih odlokov, ta čas prinaša tudi veliko negotovosti glede prihodnosti in sprememb v medsebojnih odnosih. Med najbolj prizadetimi in pogosto prezrtimi pa so prav mladi. Vabljeni k poslušanju pogovora s tremi mladimi – Irino, Tamaro in Denisom – o tem kako doživljajo trenutno situacijo.

Vabljeni tudi k poslušanju ostalih podcastov, ki so govorili o:

  • Življenje z manj odpadki
  • Življenje v Berlinu_prostovoljska izkušnja bivšega EVS prostovoljca
  • Prostovoljstvo
  • Festival Parada ponosa 2021
  • Lažne novice
  • Kultura v avtonomnih prostorih
  • Solidarnost

Podcast lahko poslušate tukaj.

Podcast »Ni nam vseen« je bil financiran s strani Evropske solidarnostne enote.

Vir: ŠKUC

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

87455

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino