Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Dec. 2019

Podjetniški inkubator Šentjur podpira mlade podjetnice

Prejšnji teden so tri mlada dekleta, ki so se združila z željo po razvijanju znanja masažnih tehnik, reikija in barsov -  alternativnih tehnik zdravljenja, predstavila svoja znanja in svojo podjetniško idejo "Asha studio sprostitve" v Aktivatorju  - prostor za mlade Mladinskega centra Šentjur.

Njihova želja je, da bi po opravljenih izobraževanjih svoj hobi razširile v (samo)zaposlitev. Masaže in druge tehnike bodo izvajale v prostorjih Podjetniškega inkubatorja Šentjur, saj s svojim projektom sodelujejo v Mladinskem podjetniškem inkubatorju, ki nudi pomoč in podporo mladim, ki raziskujejo potencial svojih podjetniških idej. Mladinski podjetniški inkubator deluje v okviru Mladinskega centra Šentjur.

Dogodek je bil prenašan v živo in si ga lahko ogledate tukaj.

Vir in foto: Mladinski center Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

82734

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino