Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Apr. 2019

Podjetniški sklad ponuja spodbude za digitalizacijo

Mladi podjetniki pozor!

Slovenski podjetniški sklad je objavil nove javne pozive, ki se nanašajo na digitalizacijo podjetij. Podjetjem ponuja spodbude za pripravo digitalne strategije, za digitalni marketing in za dvig digitalnih kompetenc. Sklad je objavil paket treh vavčerjev za digitalizacijo, pripravlja pa tudi še nove z različnimi vsebinami. Med njimi na skladu napovedujejo vavčerje za prototipiranje, vavčerje za prenos lastništva ter vavčerje za krožno/zeleno gospodarstvo. Objavljali jih bodo postopoma v letu 2019.

Vavčerji so enostavne spodbude malih vrednosti, ki jih lahko koristijo mala in srednja podjetja. Z njimi lahko hitro in enostavno pridobijo nepovratna sredstva v višini 60 odstotkov upravičenih stroškov za različne vsebine oz. od 500 do največ 9999 evrov za posamezni vavčer. Posamezno podjetje lahko koristi za skupaj največ 30.000 evrov vavčerjev letno, rokov za prijave pa ni. Obravnava vlog, oddanih na javne pozive, je hitra, so sporočili iz podjetniškega sklada.

Razpisno dokumentacijo najdete tukaj.

Vir: Uredništvo mlad.si

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

13577

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino