Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Aug. 2022

Podnebni cilji in vsebine v vzgoji in izobraževanju

Vabimo vas k sodelovanju v anketi, ki jo izvajamo v okviru projekta Podnebni cilji in vsebine v vzgoji in izobraževanju (2022–2023). Z njo želimo natančneje ugotoviti dvoje:

 • koliko in kako se izobraževalci odraslih že ukvarjamo s podnebnimi spremembami in
 • kakšna je naša vizija glede tega v prihodnje.
 • Na podlagi zbranih podatkov in razprav s predstavniki drugih izobraževalnih zavodov ter v sodelovanju zlasti z mlajšimi zunanjimi sodelavci smo pripravili anketni vprašalnik s tremi poglavji vprašanj. Rezultati ankete bodo služili nadaljnjemu načrtovanju aktivnosti na tem področju ter sistemskemu umeščanju podnebnih vsebin in ciljev v izobraževanje odraslih.

  Prosimo, da z izpolnitvijo 36 vprašanj, ki terjajo približno 20 minut vaše zbranosti, prispevate k izboljšanju odziva na spreminjanje okolja, njegovih temperaturnih razmer in spremenjenega kroženja vode. Anketo lahko posredujete komurkoli od svojih sodelavcev znotraj ali izven ustanove, ki se ukvarja z izobraževanjem odraslih.

  Izpolniti jo bo mogoče do četrtka, 25. 8. 2022, na povezavi.

  Vir: Ministrstvo za okolje in prostor

  Trenutno ni komentarjev...

  Komentirajte

  92220

  Omejitev znakov 740

  O portalu mlad.si             

  Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
  Kontakt:
  Urad RS za mladino
  Masarykova 16, 1000 Ljubljana
  T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
  Urad RS za mladino