Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 May 2019

Podpora skupnosti slovenskih podjetnic

Skupnost slovenskih podjetnic povezuje inovativne ženske v gospodarstvu in družbi. Poskušajo izpeljati projekte, ki bodo vsem podjetnim ljudem (tudi nečlanom) omogočili razvoj njihove inovativnosti in ustvarjalnosti. Vizija skupnosti je razširiti prostor za inovative, družbeno odgovorne in aktivne ženske na vseh ravneh življenja in jih povezati predvsem v Regiji JV Evrope in Balkana ter tako spodbuditi njihovo ekonomsko rast in uspešnost ter blagostanje družbenega okolja.

Če si mlada podjetnica in bi želela mentorsko pomoč na podjetniški poti, promocijo svoje dejavnosti ali pa uporabiti delovni prostor za sestanke in srečanje ter dogodke, ki jih želiš organizirati, se jim lahko pridružiš tako, da postaneš članica.

Podporo ženskim podjetnicam pa vrši tudi Evropska komisija, ki vsako leto podeli denarno nagrado inovativnim podjetnicam. Prijavijo se lahko vse prebivalke držav članic EU in ostalih držav iz seznama. Letošnje nagrade so mimo, a tukaj si lahko pogledate pogoje sodelovanja za prihodnje leto.

Če si želiš na noge postaviti svoj posel, razišči svoje možnosti in se aktiviraj. Pa s srečo!

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: pixabay

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

91555

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino