Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Nov. 2020

Pogled v pravljični svet

Mladinski center Dravinjske doline je otvoril e-razstavo z naslovom 'Dotik', avtorice Doris Einfalt. Doris riše in ustvarja že od majhnih nog, veliko dela za otroke, ilustrira knjige in se ukvarja s stenskimi poslikavami.

Dela predstavljena na razstavi so nastala z akvareli, akrili in pasteli, vključene pa so tudi stenske poslikave.

Avtorica Doris Einfalt je o razstavi povedala: »Najlepši občutek je, ko vidiš nasmešek na obrazu in srečo otrok, ko se njihova sobica spremeni v pravljični svet, ko dobijo nekaj unikatnega, z veliko mero pozornosti in detajlov. Pomembna mi je ravno ta povezava, ki jo zgradimo med samim ustvarjanjem, ko se na nek način 'dotaknemo' drug drugega.«

Razstavo si lahko ogledate na Facebook strani MC Patriot ali na Instagram profilu mc_dravinjskedoline.

Vir: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

66689

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino