Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Feb. 2020

Pogovor s predsednikom države

Mladinski center Dravinjske doline je bil povabljen na pogovor "Priložnost je pred domačimi vrati", ki ga je v Predsedniški palači priredil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Udeležili sta se ga direktorica MCDD, Neža Pavlič Brečko in vodja mladinskega centra Karmen Kukovič. V pogovoru, ki je potekal v sklopu Kariernega tedna Zavoda Nefiks, so sodelovali župani in županja treh Občin in dijaki ter dijakinje desetih srednjih šol. Pogovor je bil namenjen razmisleku o priložnostih, možnostih in ukrepih za mlade, da bi s svojimi inovativnimi idejami razvijali karierno pot v domačem kraju. Na spletni strani predsednika republike so zapisali:

"Ena izmed pomembnejših nalog lokalnih oblasti je mladim zagotoviti spodbudno in ustvarjalno okolje, v katerem bodo lahko razvili kompetence in veščine, ki jim bodo pomagale pri doseganju ciljev in krepitvi njihove družbene odgovornosti."

Vir in foto: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45282

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino