Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Sep. 2021

Pogovor s predsednikom RS Borutom Pahorjem na Evropski mladinski konferenci

Na pobudo predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja se bo v okviru Evropske mladinske konference, ki se v povezavi s predsedovanjem Slovenije Svetu EU za področje mladine odvija od 27. do 30. septembra v Mariboru.

V sredo, 29. septembra 2021, med 10. in 11. uro bo v živo potekal mladinski dialog Pogovorimo se o Evropi, na katerem se bosta predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in predsednik Latvije Egils Levitspogovarjala z mladimi predstavniki mladinskih svetov iz trenutnega in prihodnjega tria predsedujočih držav EU (iz Nemčije, Portugalske, Slovenije, Francije, Češke in Švedske) ter s predstavniki Evropskega mladinskega foruma na temo prihodnosti Evrope. 

Več sledi.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

54826

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino