Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Apr. 2020

Pogovor z MEPIjevci #Povezani v času korone

Program MEPI nadaljuje s svojimi aktivnostmi v času trenutnih razmer in omejitev. Tokrat so s trenutno aktivnimi in starejšimi MEPIjevci, mladimi, ki delujejo v njihovem programu, pripravili zanimiv pogovor o tem, kako oni preživljajo čas karantene in omejitev, kaj pogrešajo, česa si želijo in kako so se njihova življenja spremenila. V pogovoru sodelujejo študentki, dijakinja in dva zaposlena MEPIjevca, ki vsak s svojimi izkušnjami in pogledi na svet prispevajo k orisu doživljanja epidemije koronavirusa. V pogovoru zato lahko spremljate raznolike poglede na trenutno situacijo, v kateri smo se znašli. Celoten posnetek si lahko ogledaš tukaj.

Nekaj nasvetov, kako lahko tudi od doma pomagamo ali smo aktivni, najdeš tudi na njihovi spletni strani tukajSpremljaj jih na FBInstagram  in Flickr profilu.

Vir: MEPI

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

50671

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino