Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Feb. 2020

Pojoči prostovoljec Zavoda Nefiks: David Gullon

Septembra lani se je skozi zgodbe mladih predstavil David Gullon, ki je kot prostovoljec na Zavodu Nefiks v sklopu programa prostovoljstva "Spanish sLOVEnia", financiranega iz programa Evropske solidarnostne enote, kot španski govorec sodeloval v španskem jezikovnem klubu, mladim predstavljal ESE prostovoljske priložnosti, sodeloval na več festivalih, soorganiziral španski jezikovni tabor ter deloval v Mladinskem centru Vič

David je, preden je postal ESE prostovoljec znotraj projekta Spanish sLOVEnia, moral opraviti prav posebno nalogo: posneti kratek video z lastno predstavitvijo, ki pa ga je popestril s petjem. Če vas zanima, zakaj si je leto dni nazaj želel pridružiti projektu Spanish sLOVEnia, si morate ogledati tale video.

Od omenjenega videa pa je minilo že precej časa, pravzaprav je preteklo že skoraj eno leto, odkar je v Sloveniji. Da zaključi svoje prostovoljsko popotovanje v stilu, je pripravil še en video. Tokrat skozi petje povzame leto, ki ga je preživel v Sloveniji in poje o izkušnjah, ki jih je pridobil, le njegovo petje, pravi, se ni izboljšalo. Ogledate si ga lahko tukaj.

Projekt Spanish sLOVEnia je financiran iz programa Evropska solidarnostna enota, ki ga financira Evropska unija. 
Vir in foto: Zavod Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

49550

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino