Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Sep. 2019

Poletje na terasi

Mladinski center Dravinjske doline je v sodelovanju s Klubom študentov Dravinjske doline in Klubom dijakov Dravinjske doline v poletnih mesecih organiziral pestro dogajanje. Koncertno dogajanje pod skupnim imenom ''Poletje na terasi'' je tako gostilo perspektivne mlade glasbenike, ki so popestrili večerne ure v prireditvenem centru Patriot.

Dogajanje je otvoril Saumel Blues, ki je večer obarval v modre barve bluesa in predstavil svojo avtorsko glasbo. Obiskovalci in obiskovalke pa so lahko preizkusili tudi vodne pipe oziroma šiše. Duet N&N music, ki ga sestavljata sestri Nastja in Nives, sta navdušile tudi zahtevne poslušalce s svetovnimi in slovenskimi pop-rock uspešnicami v akustični izvedbi. Mladi, šolani glasbeniki pod imenom Funk Fact so preigravali jazz in funk, po uradnem delu pa sta se jim v okviru »odprtega mikrofona« pridružili mladi pevki Sara Lamprečnik in Saša Matajič.

Predzadnji vikend v avgustu je Klub študentov Dravinjske doline organiziral turnir v odbojki na mivki mešanih dvojic. Celodnevno dogajanje je potekalo na igrišču za odbojko pri športni dvorani Slovenske Konjice. Na vroči mivki je skakalo in igralo osem dvojic. Po začetnih igrah in po napetem polfinalu, sta se v finalu borili domača ekipa Venus ter mariborska ekipa Tisa. Po treh setih je zmaga ostala doma.

V večerih urah se je druženje nadaljevalo z lokalnima DJ-jema Alijem in Mentisom. Dogajanje se je zaključilo z dijaškim žurom, ki ga je organiziral Klub dijakov Dravinjske doline. Na dogodku, ki je nosil slogan ''Summer forever!'' je mlade zabaval perspektivni mladi DJ Aljaž Žiberna, ki se skriva za umetniškim imenom Alpha Z. Z žurom pa so obeležili slovo od poletja in začetek novega šolskega leta.

Obiskovalci in obiskovalke so bili nad poletnim dogajanjem navdušeni, med drugim so povedali: »Všeč mi je sproščeno vzdušje, ki se je ustvarilo na terasi. Res jim je uspelo pričarati občutek brezskrbnega poletja. Super je, da lahko na teh dogodkih spoznam nove obraze na glasbeni sceni.«

Vir in foto: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

29673

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino