Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Aug. 2022

Poletje po BLOKovsko

Kot vsako leto, se je tudi letos s koncem šole ter s tem tudi rednega programa mladinskega dnevnega centra BLOK iz Škofje Loke začel tisti drugi, zabavnejši del, ki ga vsi nestrpno pričakujejo skozi celo leto. Njihov poletni počitniški program, ki je v prvi vrsti namenjen sproščenemu druženju, združuje tako športne in ustvarjalne kot tudi kulturne ter celo kuharske vsebine. Tamkajšnji mladinski delavci ter prostovoljci že mesec dni pred začetkom ob nasvetih mlajših udeležencev snujejo omenjeni program, da bi bil ta čimbolj zanimiv in aktualen, predvsem pa, da bi potekal gladko.

Letos so si ob klasikah kot so izleti na morje, obiski bazenov, trampolin parkov ter odbojke na mivki ogledali tudi lokalno jamo Marijino brezno, se učili cirkuških prvin s skupino Cirkokrog, si v muzeju Loškega gradu ogledali razstavo ter na ustvarjalnih delavnicah spoznavali različne tehnike kot npr, papier-mache. Tekom meseca so počitniške dopoldneve popestrili več kot 60 mladostnikom, na kar so še posebej ponosni. Sledi zaslužen dopust, na prvi šolski dan pa se dobro pripravljeni ponovno vračajo, da spišejo še eno, novo, blokovsko zgodbo.

Vir: MDC Blok

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

56935

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino