Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Aug. 2020

Poletje v barvah z Mladinskim centrom Litija

V Mladinskem centru Litija so "Poletje v barvah" poimenovali tridnevne likovne delavnice, ki se pričenjajo 17. avgusta 2020. 

Udeleženci se bodo dobili pred Mestnim muzejem Litija vsak dan med 10. in 14. uro ter pod vodstvom likovne pedagoginje in ilustratorke Saraje Cesarini raziskovali svet barv preko poletno začinjenih tem. 

Saraja Cesarini je Litijanka z izobrazbo iz likovne pedagogike, ki strastno opravlja poklic ilustratorke. Pripravila je likovne delavnice, ki preko poletno obarvanih tem raziskujejo svet barv. Vsa nastala dela bodo razstavljena v galeriji Mladinskega centra Litija.

Delavnice so primerne za otroke med 10. in 14. letom starosti, pridružijo pa se lahko tudi mlajši dijaki. Vsi zainteresirani vabljeni k prijavi na info@mclitija.si.

Več.

Vir in foto: Mladinski center Litija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45241

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino