Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Aug. 2021

Poletne akcije prostovoljcev Evropske solidarnostne enote

V Zavodu Manipura tudi v sodelovanju z drugimi neprofitnimi in humanitarnimi organizacijami vključujejo prostovoljce Evropske solidarnostne enote v raznovrstne solidarnostne aktivnosti.

Včeraj je v Ljubljani 9 prostovoljcev iz Gruzije, Albanije, Portugalske, Belgije in Slovenije pomagalo pri pakiranju promocijskega materiala, s katerim Karitas zbira finančna sredstva za pomoč otrokom v Afriki. Po pakiranju je sledilo še pregledovanje in sortiranje medicinskih pripomočkov za socialno ogrožene. Poleg včerajšnje akcije v Ljubljani so to poletje sodelovali tudi s Karitas Celje, kjer so pomagali pri praznjenju dveh stanovanj, pakiranju šolskih potrebščin in recikliranju invalidskih vozičkov.

Utrinke akcije in drugih poletnih aktivnosti si lahko ogledate na njihovi novi Facebook strani.

Vir: Zavoda Manipura

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89209

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino