Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 Aug. 2021

Poletne delavnice medkulturnega učenja za mlade

Skupaj s prostovoljci Evropske solidarnostne enote so na Zavodu Manipura tudi letošnje poletje redno organizirali delavnice medkulturnega učenja za mlade. V sodelovanju s programi PUM-O Radovljica, Škofja Loka in Maribor so v delavnice prednostno vključili mlade z manj priložnostmi.

Namen tovrstnih delavnic je krepitev odprtosti, solidarnosti, sodelovanja, tolerantnosti in sprejemanja drugačnosti. Verjamejo, da se z vsako pozitivno medkulturno izkušnjo med mladimi polagajo temelji za bolj inkluzivno družbo prihodnosti.

Delavnice finančno omogočajo Urad Republike Slovenije za mladino, občina Radovljica ter program Evropska solidarnostna enota.

Utrinke z delavnic si lahko ogledate na njihovi Facebook strani.

Vir: Zavod Manipura

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

93893

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino