Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Jul. 2020

Poletne ustvarjalnice Mladinskega centra Jesenice

Poletje je v polnem zamahu tudi v Mladinskem centru Jesenice. Že ob začetku poletja so imeli polno hišo, saj se je odvijala Poletna šola ritmične gimnastike, z njo pa so zakorakali v poletni počitniški program. Poletne ustvarjalnice in družabnice za otroke in mladino pa širijo tudi izven štirih sten mladisnskega centra na kopališče Ukova.

Poletni program je sestavljen tako, da vsak teden začenjajo druženja med 10. in 12. uro, pod vodstvom mladinskih delavk in animatork Katarine, Neže in Lare. Ob različnih aktivnostih, družabnih igrah se družijo, sestavljajo Ponedeljsko igro, ustvarjajo, se igrajo. Ustvarjalnice potekajo dopoldan v prostorih Mladinskega centra Jesenice, popoldan pa se preselijo na kopališče. Srede so rezervirane za razvedrilne miselne igre. Kljub tematsko razporejenim počitniškim dnem, se za vsakogar najde kaj zabavnega, ustvarjalnega in družabnega.

Za celotni program in dodatne informacije klikni tukaj.

Vir: Mladinski center Jesenice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60222

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino