Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 01 Aug. 2022

Poletni tabor za mlade

V Mladinskem centru Šentjurju v mesecu avgustu pripravljajo tridnevni Tabor na Prevorju, ki je namenjenem najstnikom od 13 do 17 let. Na taboru boste spoznavali okolico Občine Šentjur, se igrali vodne igre in se preizkusili v escape room-u na  prostem. Ker pa ni pravega tabora brez tabornega ognja, se boste ob večerih družili ob glasbi in peki sladkornih penic.

Tabor se prične 8. avgusta popoldan na POŠ Prevorje in traja do srede, 10. 8., ko se tabor zaključi na Ramni ob Slivniškem jezeru. Število mest je omejeno, zato se hitro prijavi na spodnji povezavi, kjer najdeš tudi več informacij.

https://www.mladi-sentjur.si/Aktualno/prijave-tabor-na-prevorju-2022/

Vir: Mladinski center Šentjur

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

37347

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino