Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Aug. 2021

Poletni večer pred Kulturnim centrom Semič

Kulturni center Semič vas v sklopu Poletnih večerov v petek, 13. avgusta, ob 20. uri vabi na pogovorni večer z Dinom Subašićem z naslovom ”Na obisku”. Večer bo potekal na ploščadi pred Kulturnim centrom Semič. 

Na obisku bo tudi Nika Kovač, direktorica Inštituta 8. marec, ki kot feministična organizacija deluje na prostovoljni osnovi, bori se proti izkoriščanju, neenakosti, kršenju delavskih pravic in si prizadeva ustvarjati boljšo družbo.

Večer bo popestrila belokranjska glasbena skupina 2B.

Na dogodku bodo upoštevali veljavna navodila in priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.
Skladno s spremembami Odloka o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom se lahko javnih kulturnih prireditev udeležujejo le osebe s potrdilom o prebolelem covidu-19 (P), cepljenju (C) ali negativnem testu (T). Spoštovanje pogoja PCT je odgovornost obiskovalca. Dokazila niso potrebna za mlajše od 18 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki.

Vir: KC Semič

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16563

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino