Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Jul. 2022

Poletni večeri pred Kulturnim centrom Semič

Kulturni center Semič vas vabi na sklop dogodkov POLETNI VEČERI PRED KULTURNIM CENTROM SEMIČ, ki se bodo odvili ob petkih v mesecu juliju in avgustu 2022.

V juliju bodo ob petkih potekale sledeče prireditve:

v petek, 8. julija, bo ob 20.00 uri na ploščadi pred Kulturnim centrom Semič potekal koncert Ansambla Gašperja Bruskoneta.

sledi veseli večer Društva upokojencev Semič in Društva šola zdravja Semič - Nikoli slabe volje, ki bo potekal 15. julija na ploščadi pred KC Semič.

Predzadnji petek v juliju, in sicer 22. julija, pa bodo ob garaži KC Semič predvajali slovenski mladinski film Sreča na vrvici.

Vsi dogodki so brezplačni, v primeru slabega vremena bodo izvedeni v KC Semič.

Vir: KC Semič

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

99576

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino