Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Sep. 2018

Pomagaj očistiti Slovenijo

V sklopu nacionalne pobude Očistimo Slovenijo 2018, se bodo mladi slovenski prostovoljci, 15. septembra 2018, že tretjič pridružili čistilni akciji, ki jo pod geslom "Še zadnjič" organizirajo Ekologi brez meja.

V ospredju letošnje akcije je poleg čiščenja tudi ozaveščanje o boljšem ločenem zbiranju odpadkov ter preprečevanju nastajanja odpadkov.

Projekt Očistimo Slovenijo je tudi tokrat organiziran v sklopu globalne pobude Očistimo Svet 2018 (World Cleanup Day 2018). Vsi mladi, ki bi se želeli pridružiti večmilijonski množici in na isti dan čistiti svojo državo, vabljeni, da izberete možnost sodelovanja in pomagate, da Slovenija za vedno ostane čista. Pred soboto pa si preberite še napotke za dan akcije. 

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

67922

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino