Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Jul. 2019

Pomagaj oživeti Študentski kampus: natečaj za vizualije

Ali si ustvarjalna duša? Kreativec, poln odbitih idej? Morda le iščeš nov izziv? Želiš, da tvoja upodobitev krasi Študentski kampus v Ljubljani? Potem je tale nagradni natečaj kot nalašč zate!

Na Študentskem kampusu namreč stoji steklena stavba. Njena okna pa so otožno prazna. Želijo si oživeti. In tukaj jim lahko pomagaš ti – pripravi vizual, ki po tvoje predstavlja Študentski kampus. Kako, kaj, zakaj je prepuščeno tvoji domišljiji. Lahko ustvariš zgodbo ali pa le mešanico različnih motivov. Vizual bo predstavljen kot kreativna poslikava v obliki nalepk.

Mere oken so naslednje:

  • 8 oken v velikosti: višina 234cm x širina 121cm,
  • 4 okna v velikosti: višina 234cm x širina 106cm.

Nagrada za zmagovalno podobo je 300 eur!

Do kdaj imaš čas?

Svoj izdelek pošlji na pr@kampus.si, nakasneje do 20. avgusta 2019. Dokument naj ima naslov primeren temi, ki jo boš izbral, izbrala, zraven pa naj bo dodatno tvoje ime in priimek.

Na tej povezavi dobiš še nekaj več informacij in fotografije stavbe. Najbolje pa, da se na mesto dogajanja odpraviš kar osebno in preveriš, kaj te čaka, poleg tega pa začutiš utrip in dušo kampusa in takoj dobiš kakšno noro idejo.

Vir in foto: www.kampus.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

10963

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino