Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Apr. 2019

Pomoč za vse, ki so delali v tujini

Popotniško združenje Slovenije, kot predstavnik Slovenije v Mednarodnem združenju mladinskih prenočišč, se je večkrat soočalo z vprašanji, kako lahko preverijo morebitne po nepotrebnem plačane davke

Pri delu v tujini je prihodek najverjetneje obdavčen, ta pa je lahko preplačan, še posebej če se z delom prične med davčnim letom. Zato je potrebno oddati vlogo za povračilo davkov in izvedeti, ali se lahko preplačane davke dobi povrnjene. Prav tako pa je vlogo potrebno oddati za zagotovitev skladnosti z davčnim zakonom.

Članom Popotniškega združenja Slovenije je zagotovljen 10 % popust na vlogo izračuna dohodnine in povračilo dohodnine v Kanadi, Avstraliji, ZDA, Evropi in Novi Zelandiji.

Kakršnokoli pomoč in odgovore na vprašanja v zvezi z upravičenostjo do povračila davkov, višine povračilnega zneska in drugih dilem, lahko preberete tukaj.

Vir: Popotniško združenje Slovenije
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

99803

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino