Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Feb. 2020

Popotniški (ne)vodnik "Moj sopotnik"

Pozor! Na popotniške tire prihaja novi popotniški vodnik, ki to ni - "Moj sopotnik"! Ekipa Popotniškega novinarstva je lansko leto snovala in ustvarjala vodnik, posvečen mojstrici popotniškega novinarstva Almi M. Karlin. Izdan je bil ob 100. obletnici njenega odhoda na slavno 8-letno popotovanje okrog sveta.  

Ta vodnik popotnika_ce ne popelje v svet turističnih znamenitosti, ga_jo ne usmerja v dobre restavracije in mu ne ponudi vseh informacij o tem, kako in kam potovati; za to namreč že obstajajo številni drugi vodniki. Tvoj sopotnik te usmerja k vpogledu vase in k poglabljanju v izkušnjo, kakršno ti vsakič ponudi novo, zate edinstveno popotovanje. K premisleku, kako boš nova spoznanja o sebi in svetu uporabil_a na svojih domačih tleh. Te zanima? Tukaj ga lahko prelistaš. 

Vodnik bomo na okrogli mizi s posebnimi gosti - soustvarjalci vodnika, kot sta Tomo Križnar in Romana Dobnikar Šeruga, predstavili v ljubljanskem Hostlu Celica 10. marca. Predstavitvi pa sledi prav poseben koncert Nike Solce, ki nas bo s svojo glasbeno skupino popeljala v neverjetni svet pesmi Alme M. Karlin.

Vir in foto: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

40887

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino