Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Apr. 2019

Sindikat Mladi plus v Bruslju o dostojnem delu mladih

Na začetku aprila so na Sindikatu Mladi plus - sindikatu študentov, dijakov in mladih brezposelnih ter mladih prekarnih delavk in delavcev, v sodelovanju s partnerskima organizacijama - mladinsko sekcijo španskega sindikata UGT (Unión General de Trabajadores) UGT Juventud in mednarodno organizacijo Out of the Box International - v Evropskem parlamentu v Bruslju organizirali panelno razpravo z naslovom Decent Work: Different Definitions – Different Challenges. In sicer kot zaključni del projekta Opolnomočenje mladih za dostojno delo.

Več o tem, kaj se je dogajalo, za kakšen projekt je pravzaprav šlo in zakaj delo še ni končano, pa je mogoče prebrati tukaj.

Vir in foto: Sindikat Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

62923

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino