Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (1)
Datum objave: 14 Aug. 2020

Športno društvo kranjskih rolkarjev vabi mlade

Športno društvo kranjskih rolkarjev več kot petnajst let ustvarja prostor in program, ki združuje marginalne subkulture kot so rolkarji, surferji, deskarji na snegu in druge skupine, ki jih povezujejo deskarski športi.

V času pandemije so dokončali prenovo zunanjih drsnih objektov za vadbo, kjer lahko v poletnih mesecih varno izvajajo dejavnosti kot so "rolkarske urice" (t.i. šola rolkanja) ter delavnici "reciklaža skate opreme" (sestavljanje rolke) in "naredi si sam" (gradnja objektov iz lesa in betona). Hkrati pa bodo organizirali še poletno druženje in predstavitev dejavnosti za nove člane, v obliki "sešna", z uradno otvoritvijo prenovljenih objektov, v soboto 15.avgusta pred Trainstation Subart na železniški postaji Kranj.

"Skejterji smo vedno v gibanju, kar pa prav tako velja za naše društvo. V nadaljevanju 2020 bo na gorenjski sceni še zelo pestro, zato pozivamo vse nadobudne deskarje, da se nam pridružijo!" vabijo mlade s Športnega društva kranjskih rolkarjev. 

Njihov video z naslovom: "Skejterska subkultura v Kranju", si lahko ogledaš tukaj.

Za spremljanje dogajanja, urnik delavnic ter informacije o priključitvi klikni tukaj.

Vir in foto: Športno društvo kranjskih rolkarjev

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

75048

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino