Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Apr. 2019

Poskrbi zase, izboljšaj svojo samopodobo

Na Društvu Center za pomoč mladim že vrsto let izvajajo Treninge za krepitev samozavesti, ki so namenjeni mladim med 19. in 29. letom starosti, ki želijo izboljšati svojo samopodobo in začeti bolje skrbeti zase.

Udeleženci imajo največkrat probleme kako zavrniti prošnjo ter kako sprejeti komplimente in predvsem, kako sprejeti sami sebe. Tako so od 22. 3. do 24.3. 2019 izvedli uspešen trening za krepitev samozavesti. Udeleženci so se počutili izredno varno in sprejeto, brez zadržkov in težav so delili svoje težave in izkušnje s skupino ljudi, ki jih predhodno niso poznali. Naučili so se boljšega sodelovanja v skupini, kako podati in kako sprejeti kritiko, kako reči »ne« brez občutka krivde, kako sprejeti in podati komplimente, ter predvsem kako dobro poskrbeti zase. Delavnice so potekale v skupini 12 mladih, izvedli pa so 20 urni, intenzivni trening. Udeleženci so prejeli veliko teoretičnega znanja, katerega so lahko praktično preizkusili v skupini.

Nekaj vtisov udeležencev:

“Skupina me je sprejela takšnega kot sem, ni se mi bilo treba pretvarjati in se dokazovati. Ugotovil sem, da sem super tak kot sem.”

“Ugotovila sem, da moraš kdaj reči ne, ter da si sam odgovoren za svojo srečo in uresničitev ciljev.”

“Ugotovila sem, da sem veliko sposobna, vendar se tega premalo zavedam. Trening mi je dal motivacijo da verjamem vase.”

Če se tudi ti želiš bolje počutiti v svoji koži, postati bolj samozavesten/a in bolj verjeti vase, spremljaj spletno stran ali obišči FB, kjer bodo objavili nov termin za Trening za krepitev samozavesti, ki je namenjen mladim med 19. in 29. letom starosti. Mesta so omejena, zato pohiti!

Vir: Društvo Center za pomoč mladim
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

44307

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino